Rolling Stones kommer til København

Mick Jagger og drengene kommer rullende til København under deres kommende turné til oktober.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»Hey Guys, here we come. See you there!!!!«

Fans af det 55-årige band kan godt begynde at gøre klar til, at de fire medlemmer fra The Rolling Stones indtager Telia Parken den 3. oktober 2017 under deres »STONES – NO FILTER«-turné.

Ifølge arrangørerne af koncerten er der meget at se frem til, da turnéen følger op på bandets banebrydende turné i Sydamerika sidste år, som blandt andet også talte den historiske koncert i den cubanske hovedstad Havana, hvor bandet gav en gratis koncert.

Døren åbnes også lidt på klem for, hvad man som tilskuer kan se frem til at opleve under koncerten. Setlisten indeholder nemlig klassikere som »Gimme Shelter«, »Paint It Black«, »Jumpin Jack Flash«, »Tumbling Dice« og »Brown Sugar«. Men det er ikke kun klassikere, der er i sigte. Også nye numre vil fylde den 32.000 kvadratmeter store Telia Parken.

I forbindelse med offentliggørelsen af den kommende turné har Mick Jagger udtalt:

»Jeg glæder mig meget til at tage på turné i Europa til efteråret, og til at vende tilbage til både familiære steder, og steder vi endnu ikke har været«.

The Rolling Stones seneste album »Blue & Lonesome«, der er et coveralbum, høstede fire stjerner i Berlingske sidste år, hvor anmelder Mads Hendrich blandt andet sagde følgende om albummet:

»Nok besidder disse tolv fortolkninger ikke den ungdommelige flabethed og fandenivoldske charme, som bandet kunne mønstre på deres tidligste fortolkninger. Men størstedelen af materialet på »Blue & Lonesome« swinger heftigt og syder af uforfalsket spilleglæde og stor respekt for materialets oprindelige karakter. Det er ikke gigtramt bedstefarblues.«

Billetsalget starter den 17. maj 2017 klokken 10.00.

Herunder kan du se et klip fra studiet, da bandet arbejde med det nyeste album »Blue & Lonesome«: