RokokoPosten: Dansk Folkeparti: Anders Samuelsen skal spise skovsnegl

RokokoPosten: Anders Samuelsen bliver nødt til at spise en skovsnegl på direkte TV, hvis Dansk Folkeparti skal stemme for en skattereform, siger Kristian Thulesen Dahl.

Foto: Negrupealb/Pixabay Fold sammen
Læs mere

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

En sort, dansk skovsnegl på mindst ti centimeter. Sådan en skal Liberal Alliances formand spise for rullende kameraer, hvis partiet skal gøre sig forhåbninger om at få andet end symbolske skattelettelser. Så kategorisk er kravet fra Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl.

Til RokokoPosten forklarer Thulesen Dahl, hvad partiet forventer af regeringen og særlig Liberal Alliance.

»Vi har et stort katalog af ønsker til fremtidige indrømmelser, der blandt andet rummer en nittebeklædt grænsebom på 43 kilometer, al familiesammenføring flyttet til Grønland og Zenia Stampe brændt på bålet. Derudover kommer vi ikke uden om at få en skovsnegl ned i Anders’ mave. Det er faktisk et ultimativt krav,« siger han.

Ifølge DFs formand er der ingen særlige politiske grunde til, at Samuelsen skal spise skovsneglen.

»Nej, overhovedet ikke. Altså, jeg kunne da godt sige, at det var, fordi det er en dansk forhandlingstradition, der optræder i kendte og elskede dele af den danske kulturskat, og som vi derfor gerne vil promovere i det politiske liv. Men det ville være løgn. Jeg vil bare gerne have Anders Samuelsen til at gøre noget klamt og ydmygende, fordi det både er tilfredsstillende og virkelig sjovt at se på,« siger Thulesen Dahl og tilføjer, at det måske også bare lidt er blevet en vane.

Ifølge flere kilder på Christiansborg har Dansk Folkeparti allerede indkøbt en skovsnegl, der har fået navnet Adam Smith.

Ved flere møder har partiets forhandlere ifølge kilderne præsenteret LA- formanden for sneglen. Angiveligt har Dansk Folkepartis skatteordfører, Dennis Flydtkjær, under en forhandling i Statsministeriet viftet et skriftligt forslag om lettelser i bundskatten på helt op til 40 kroner månedligt foran Anders Samuelsen, mens han skubbede sneglen over til partiformanden med ordene:

»Kom nu, du vil jo godt have skattelettelser i bunden, ikke, Anders?«

RokokoPosten har forsøgt at få en kommentar fra Anders Samuelsen, men har kun modtaget en stille hulken.

Rokokoposten logo

RokokoPosten er en parodi på den aktuelle nyhedsstrøm.
Alle RokokoPostens nyheder er således fiktive, selv om de er stærkt inspirerede af virkeligheden.

Læs flere nyheder fra RokokoPosten