Rødhåret rimsmed vinder stor P3-pris

Det blev den 21-årige rapper Karl William fra Aarhus, der i aften ved P3 Guld løb med P3 Prisen.

Sidste år vandt Karl William P3 Talent-prisen. I år vandt han selveste P3 Prisen. Free Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. Efter at have lagt publikum ned ved aftenens P3 Guld-show blev den aarhusianske rapper Karl William hædret med selveste P3 Prisen, da arrangementet løb af stablen fredag i DR Koncerthuset.

- Håret er rødt, som voksede det direkte ud af blodet. Det blod, som fragter følelserne fra hjertet til hjernen. Og i feltet mellem hjernen og hjertet ? fornuften og følelserne ? flyder han ofte rundt. Og nu kan han også gå på vandet. Hans navn er Karl William. Han synger om livet, lød det fra juryen ved P3 Guld.

Karl William slog både Liss, Phlake og Alex Vargas i ræset om den prestigefyldte DR-pris.

Det er ikke første gang, at den rødhårede rapper modtager en pris ved den store uddeling. Sidste år modtog den aarhusianske poet nemlig prisen som P3 Talentet.

Den ære tilfaldt i år tremandsgruppen Chinah, som også optrådte under aftenens prisuddeling.

Ifølge P3 er P3 Talentet-prisen deres forventningsfulde skub til dem, der meget vel kan give Danmark næste års kæmpehit, eller som viser tegn på at have taget de første skridt i en lang og spændende karriere.

Indtil klokken 21 kunne danskerne sms-stemme på årets lyttehit. Man kunne stemme på enten Alex Vargas' "Schakled Up", Volbeats "For Evigt", Lukas Grahams "7 Years" og Møs "Final Song".

De begejstrede danskere bestemte dog, at det skulle være Volbeat med "For Evigt", der i år fik æren af at løbe med den fornemme popularitetspris.

Årets P3 Guld-show kan ses igen på DR3 både lørdag den 22. klokken 18.05 og søndag den 23. klokken 10.45.

/ritzau/FOKUS