Rockmusiker begræder stjerneskilsmissen

For Gavin Rossdale var en skilsmisse, det sidste han ville, men sådan blev det mellem ham og Gwen Stefani.

Singer Stefani and husband Ros
Gavin Rossdale synes stadig, Gwen Stefani er fantastisk. Reuters/Fred Prouser Fold sammen
Læs mere

Efter 13 års ægteskab bekendtgjorde det musikalske kendispar Gwen Stefani og Gavin Rossdale i 2015, at de skulle skilles.

Den 47-årige No Doubt-sangerinde og den 51-årige musiker har aldrig offentligt fortalt, hvorfor de gik fra hinanden, men nu fortæller Rossdale, at skilsmisse var det sidste, han ville.

- Det var det komplet modsatte af, hvad jeg ville, siger han i et åbenhjertigt interview med magasinet Fabulous ifølge The Sun.

- Bortset fra døden tror jeg, at skilsmisse er en af de hårdeste og mest smertefulde ting at gå igennem.

Sammen med Stefani har Rossdale sønnerne Kingston på ti, otteårige Zuma og lille Apollo på knap tre år. Og kun takket være parrets tre sønner endte Rossdale ikke ude i hampen efter skilsmissen.

- Der er kun én god ting - fordi alt andet er forfærdeligt - og det er, at vi passer på børnene, og vores fokus er dem.

- Vi var sammen i 20 vidunderlige år, og det i sig selv er ret fantastisk - det er en hel levetid. Jeg synes stadig, hun er fantastisk, siger han om ekskonen.

Efter tre måneder med kleenex og et knust hjerte fandt Stefani kærligheden igen, da der opstod sød musik mellem hende og countrymusikeren Blake Shelton, som hun stadig danner par med.

Selv om hun er lykkelig med Shelton, fortalte hun åbenhjertigt i sommer, at skilsmissen rev familien i stykker.

- Jeg er ikke kommet mig helt over det endnu ? jeg er stadig ramt af hjertesorg, erkendte hun over for musikmagasinet Billboard.

- Man kan ikke se sin familie gå i opløsning uden ikke også at være påvirket af det et år efter. Det er udmattende. Alle mine drømme blev knust.

/ritzau/FOKUS