Rock-koryfæer under hammeren

12. april får du mulighed for at købe helt unikke danske rock-minder, når Bruun Rasmussens Kunstauktioner sætter 11 af fotografen Jørgen Angels billeder til salg.

Bl.a. dette foto af Jimmy Page, taget af Jørgen Angel i K.B. Hallen i 1970, kommer nu under hammeren hos Bruun Rasmussen Kunstauktioner.
Læs mere
Fold sammen

Det er suset fra de hårde 1970ere, der kan genopleves i en række rockfotografier, der nu kommer under hammeren hos Bruun Rasmussens Kunstauktioner i København.

Fotografen Jørgen Angel var særdeles aktiv bag kameraet ved de store rockkoncerter i de år, og det har resulteret i nogle særdeles udtryksfulde sort-hvide fotografier af folk som David Bowie, Bob Marley og Jimmy Page fra Led Zeppelin – men også danske rocknavne fra årtiet, blandt andre Gasolin med Kim Larsen og Annisette.

I alt 11 fotografier blæst op i vægstørrelse bliver solgt på Bruun Rasmussens auktionslokaler på Nordhavn den 12. april. De kan beses dagen før, men faktisk kan man allerede nu se dem i fuld størrelse på udstillingen »Rock’n’Road« på Metro-byggeriets grønne vægge ved Østerport i København, hvor alle 11 fotos indgår.

På auktionen den 12. april sælges også forskellig anden fotokunst af blandt andre Olafur Eliasson og berømte fotografer som Marc Riboud, Henri Cartier-Bresson og Eve Arnold med flere, særligt fra midten af det 20. århundrede – for eksempel af en ung Kennedy-familie. Som en lille kuriositet er der desuden et portræt af John F. Kennedy signeret af ham selv til tidligere statsminister Jens Otto Krag og Heller Virkners datter, Astrid Helene Krag.