Riskær lander praktikplads på radiokanal

Den fængslede erhvervsmand skal fem måneder i praktik hos Brügger og Bertelsen på Radio24syv som led i sit udslusningsforløb.

Klaus Riskjær afsoner en dom på halvandet års fængsel, efter at han havde trukket mere end en halv million kroner ud af et konkursbo. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Programcheferne Mikael Bertelsen og Mads Brügger på Radio24syv får en ny praktikant i skikkelse af den fængslede erhvervsmand Klaus Riskær Pedersen.

Som en del af sit udslusningsforløb og efter aftale med Kriminalforsorgen starter Klaus Riskær på sin nye praktikplads mandag 13. maj.

»Som public service-virksomhed er vi glade for at kunne bidrage til, at Klaus Riskær Pedersen får en god tilbagevenden til hverdagslivets mange glæder og rutiner,« siger Mikael Bertelsen i en pressemeddelelse.

Det er endnu ikke afgjort, om Klaus Riskær Pedersen skal være vært eller på andre måder optræde i radioen.

»Nu må vi se, hvor det fører hen, lige nu er planen bare, at Klaus Riskær Pedersen skal lære radiomediet bedre at kende,« siger Mads Brügger.

Erhvervspraktikken skal vare frem til Klaus Riskær Pedersens forventede prøveløsladelse 4. oktober, og hovedpersonen selv glæder sig.

»Jeg ser frem til at kunne høste inspiration og god energi på en radiostation, hvor man ikke tager noget for givet,« siger Klaus Riskær Pedersen.

Han fik i september sidste år en skærpet dom på halvandet års fængsel i Østre Landsret, efter at han havde trukket mere end en halv million kroner ud af et konkursbo.

Tidligere er han blevet idømt seks års fængsel for bedrageri på over 200 millioner kroner.