Rihanna har udgivet hele sit album efter dumt læk

Den populære popstjerne Rihanna har udgivet hele det længe ventede album »Anti«, efter albummet blev lækket tidligere på dagen.

Rihanna har udgivet »Anti« Fold sammen
Læs mere
Foto: STRINGER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hun har antydet det længe, og nu kan fans af "Diamonds"-sangerinden endelig få lov at høre hele det nye album "Anti". Rihanna har nemlig udgivet hele baduljen, efter streamingtjenesten Tidal onsdag gjorde albummet tilgængeligt ved en fejl.

Streamingtjenesten, som er ejet af rapperen Jay-Z, havde pludselig albummet liggende til fri afbenyttelse for tjenestens abonnenter, men bare 20 minutter senere blev Barbados-sangerindens album revet væk igen, skriver musikmagasinet Consequence of Sound.

Det fik dog den caribiske sangerinde til at tage affære, og derfor er albummet nu officielt - og ret overraskende - blevet udgivet onsdag nat dansk tid. Onsdag udsendte den 27-årige sangerinde sin nyeste single "Work", som er et samarbejde med "Hotline Bling"-rapperen Drake. De to har også tidligere lavet musikalsk magi sammen på "Take Care" og "What's My Name".

Med det nye album i ryggen kan danske Rihanna-fans godt glæde sig til, at den unge sangerinde lægger vejen forbi Danmark hele to gange til sommer. Det sker den 7. juli, når hun giver koncert på Refshaleøen som en del af sin "Anti World Tour" i selskab med de prominente gæster The Weeknd og Big Sean.

En måned senere byder Smukfest op til twerk og dans, når "Good Girl Gone Bad"-sangerinden skal skabe en fest i Skanderborg. Smukfest ligger i år fra 3.-7. august, og partoutbilletterne er allerede meldt udsolgt. Der sættes dog endagsbilletter til salg fra 2. februar.

/ritzau/FOKUS