Rasmus Seebach skal være far: Det er helt vildt!

Rasmus Seebach og kæresten Julie skal være forældre. Fold sammen
Læs mere
Foto: Martin Sylvest

Den danske popsanger Rasmus Seebach skal være far til januar.

Fans af Rasmus Seebach fik sig formentlig en overraskelse, da han lørdag foran publikum på Nibe Festival fortalte, at han og kæresten Julie Teglhus skal være forældre.

Til Her og Nu fortæller han, at de fandt ud af det, da de var i Paris. Og heldigvis får den travle sanger god tid med det barnet, efter det er blevet født.

»Julie skal føde i januar. Jeg har ingen koncerter i løbet af januar, og hele foråret er også koncertfri. Så jeg får masser af tid til at hygge med vores baby. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at lære vores lille menneske at kende. Det er helt vildt!!!.,« siger han til ugebladet.

På sin Instagram-profil har han lagt billedet op, som du kan se i bunden af artiklen. Her skriver han:

'Jubiiiiii! Jeg skal være far! Til januar er det ikke en badebold, men en lille baby som Julie har i armene. Vi er ret så glade og lykkelige, og vi glæder os helt vildt. Kh Ralle.'

Han vil ligesom sin egen far - Tommy Seebach - fylde hjemmet med masser af musik. Den 36-årige sanger fortæller også, at han håber, at barnet kan lide hans musik.

Den 36-årige popstjerne og den 13 år yngre jurastuderende Julie Teglhus har dannet par siden februar 2013. Det kommende forælderpar kender endnu ikke kønnet på barnet.