Rasmus Jarlov: Mascha og jeg har besluttet at stoppe

Mascha Vang og Rasmus Jarlov er gået fra hinanden. Det fortæller politikeren i en opdatering på Facebook.

BMINTERN - Mascha Vang og Rasmus Jarlov Fold sammen
Læs mere
Foto: Peter Dahlerup Peter Dahlerup /
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

København. I april sidste år havde tv-personligheden Mascha Vang taget politikeren Rasmus Jarlov med som kavaler til Danish Beauty Awards, og i juni samme år stod parret frem som kærester.

Siden har bloggeren og folketingspolitikeren flere gange fortalt om den spirende forelskelse, men nu har parret besluttet sig for at gå hver til sit.

Det fortæller Rasmus Jarlov i en lang opdatering på sin Facebook-profil.

- Mascha og jeg har besluttet at stoppe og er derfor ikke længere kærester. Alt er ok, og ingen er kede af det, skriver han på det sociale medie.

Den 40-årige politiker, der er medlem af Det Konservative Folkeparti, fortæller i opslaget, at han har lært meget af den danske tv-kendis, som han stadig mener er en fantastisk person.

Parret har forskellige grunde til at ende forholdet, og for Rasmus Jarlov er det særligt parrets fælles fremtidsudsigter, der har været afgørende for bruddet.

- Mascha har sine grunde til at ville stoppe, og for mig handler det først og fremmest om, at jeg synes, at ambitionen med et forhold skal være mere end at køre frem og tilbage til Dragør.

- Der må gerne være en ambition om et tættere fællesskab, hvor man som minimum eksempelvis holder ferie sammen, og måske også overvejer at komme til at flytte sammen på et tidspunkt i fremtiden. Ellers vil jeg ikke bruge årevis på det, skriver han på Facebook.

I november sidste år fortalte Mascha Vang om parrets første møde på sin blog, www.maschavang.dk.

Den 37-årige forretningskvinde og den konservative folketingspolitiker var allerede venner på Facebook, men det var en samtale med en butiksekspedient, der fik Mascha Vang og Rasmus Jarlov til at få et møde i stand.

- En anden kunde nævnte Rasmus' navn inde i prøverummet, hvortil hende, jeg taler med, siger "han er da lige noget for dig". For at gøre en lang historie kort så mødtes vi en dag og gik en tur sammen på Kronborg Slot, afslører hun på sin blog.

- Jeg tror, vi talte sammen uafbrudt i 9-10 timer, og de efterfølgende gange, vi mødtes, var det på samme måde. Man ved jo bare, når man klikker, og så tror jeg, vi begge havde fornemmelsen af, at vi kunne give hinanden noget sundt og solidt modspil, skrev hun i blogindlægget.

Mascha Vang har søndag formiddag endnu ikke kommenteret bruddet.

Se Rasmus Jarlovs opdatering her:

https://www.facebook.com/rasmusjarlov

/ritzau/FOKUS