Rapper ny direktør i IT-gigant

Black Eyed Peas-esset Will.I.Am bliver ny direktør for kreativ innovation hos Intel, der opfandt mikroprocessoren helt tilbage i 1971.

Will.i.am fra Black Eyed Peas har fået job hos Intel. Fold sammen
Læs mere
Foto: DANNY MOLOSHOK
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

IT-giganten Intel har fået ny direktør for kreativ innovation. Det er den amerikanske popstjerne, rapper, producer og sangskriver Will.I.Am, der bedst er kendt som den musikalske hjerne i Black Eyed Peas, der udover et imponerende millionsalg på plademarkedet også har vundet syv af de eksklusive, amerikanske Grammy-statuetter.

Væk fra bandet har Will.I.Am bl.a. arbejdet sammen med selveste Michael Jackson før dennes død.

Nyheden om Will.I.Am’s nye job i Intel Corporation, der i 1971 opfandt mikroprosessoren, blev offentliggjort på et pressemøde på Intel-messen i Anaheim Concention Center. Her fortalte Will.I.Am bl.a.:

- Næsten alt, hvad jeg laver, har at gøre med processorer og computere, og når jeg ser en Intel-chip, tænker jeg på alle de kreative hjerner, der er involveret i og bidrager til at forstærke min egen kreativitet. Det bliver fantastisk at samarbejde med Intels forskere og programmører og sammen udvikle nye måder at kommunikere, skabe, informere og underholde på.

Will.I.Am skal arbejde sammen med et hold af programmører og forskere forsøge at finde nye måder at kommunikere og underholde på. Om rekrutteringen af Will.I.Am sagde Vicedirektør i Intel Deborah Conrad:

- Vi er glade for at kunne nyde godt af den grænseløse kreativitet, som Will.I.Am bringer til bordet. Han er ikke blot en enestående kunstner og producer, men også en person, der formår at skubbe til grænserne for teknologiens formåen, både fagligt og personligt. Vi deler en stærk interesse i innovation af musik, kunst og livsstil, og er glade for sammen at kunne etablere en autentisk, følelsesmæssig forbindelse med brugerne af teknologi.

Aftalen er flerårig.