Prinsesse er tilbage på pisten et år efter skiulykke

For et år siden sluttede skiferien med et brækket ben for prinsesse Alexia, men nu er hun tilbage på pisten.

Den hollandske kongefamilie giver den i øjeblikket gas på de østrigske pister, og tidligere på ugen poserede familien i sneen for fotograferne.

Kong Willem-Alexander og dronning Máxima er taget af sted på skiferie med deres tre børn, prinsesse Ariane, prinsesse Alexia og prinsesse Catharina-Amalia, der alle smiler stort på billederne, hvor de ligger i sneen iført deres farverige skitøj.

Det skriver magasinet Hello!, der har delt flere af billederne.

Skituren i Østrig er en tilbagevendende begivenhed for den royale familie, men sidste år fik ferien en brat afslutning, da de boltrede sig i sneen ved det østrigske skisportssted Lech.

Den mellemste prinsesse, Alexia, snublede nemlig på pisten og brækkede sit højre lårben i styrtet. Prinsessen blev straks hastet til et hospital i Innsbruck i en helikopter og opereret for bruddet.

I måneden efter fortalte dronning Máxima, at den lille prinsesse så ud til at komme sig helt over styrtet og den efterfølgende operation. Samtidig kaldte de stolte forældre den nu 11-årige prinsesse for "en lille fighter".

I starten af september sidste år var prinsesse Alexia endnu en gang på operationsbordet, hvor hun fik fjernet en plade og flere skurer, der skulle hjælpe knoglerne med at hele ordentligt.

Det ser nu ud til, at prinsessens brud er helet som planlagt. I hvert fald er hun ikke blevet skræmt væk fra skibakkerne, og på et af billederne kan man se hende i aktion på pisten sammen med resten af familien.

På billedet fører den yngste prinsesse, Ariane, an på ski, mens de øvrige royale medlemmer følger lige i hælene på hende.

Se flere billeder fra den royale skitur her:

/ritzau/FOKUS