Populært 90'er-band gendannes til koncert i Tivoli

Soul-pop-bandet Zapp Zapp har fundet sammen igen efter mere end 20 års pause. Til sommer spiller de i Tivoli.

90'er-bandet Zapp Zapp spiller til sommer på Plænen i Tivoli. Her ses fra venstre bassist Jakob Christensen, forsanger Erann DD og keyboard-spiller Tue Röh. Scanpix/Uffe Weng Fold sammen
Læs mere

Deres hits bliver stadig spillet til 90'er-fester landet over, men til sommer får fans af det legendariske funkorkester Zapp Zapp igen mulighed for at opleve bandet live.

Det sker, når Zapp Zapp gendannes til en unik koncert i Tivoli 16. juni.

For selv om det nu er omkring tyve år siden, de sidst spillede deres store hit "You Better Believe" foran et livepublikum, så er bandet med frontman Erann DD nu klar til at hive de gamle hits frem af skuffen og give koncert på Plænen i Tivoli.

- Det er bare totalt optur, at man kan blive kaldt tilbage til fremtiden og fyre det af, vi skabte dengang, lyder det begejstret fra Erann DD om Zapp Zapps gendannelse.

Koncerten er kommet i stand, fordi fans gennem årene er blevet ved med at efterspørge en koncert fra Zapp Zapp, der sidst udkom med et album i 1993.

Og for medlemmerne af 90'er-bandet er det som at falde tilbage i de gamle roller, nu hvor de alle - på nær trommeslager Anders Schumann - igen er samlet i øvelokalet.

- Alle de historier, der følger med et band, ligger helt klart i det her også. Det er en del af ens meget vilde liv. Så er jeg glad for, at vi ikke er gået hen og blevet uvenner eller noget fra dengang. Det kunne jo lige så godt have sprunget i luften, fortæller Erann DD.

This template (BMExternalArticleBundle:Content\ExternalArticle:Embedded/small.html.twig) should be overridden!

Zapp Zapp stoppede karrieren i midten af 90'erne "mens legen var god" og de forgæves havde forsøgt at strikke en plade sammen.

Men skal man tro bandet selv, så mener de ikke, at ungdommens energi kommer til at mangle under sommerens koncert.

- Vi gider ikke at samles nu for at spille en hygge-koncert. Vi skal være lige så fede som dengang, lyder det fra forsangeren.

/ritzau/FOKUS