Populær rapper har knoklet med nyt album

Drake løfter nu sløret for, hvornår hans næste album, der er dedikeret til hjembyen Toronto, udkommer.

Drake. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: STEVE MARCUS

New York: Han har redet på en bølge af succes i de seneste år med numre som "Hotline Bling" og "Hold On, We're Going Home", og snart er der mere nyt fra canadiske Drake, som i slutningen af april bliver aktuel med et nyt album.

Det fortalte den populære rapper, da han besøgte radioshowet Beats 1's OVO lørdag ifølge US Weekly.

Selv om det kommende album, der får titlen "Views From the 6", bliver det fjerde i rækken for den rutinerede rapper, så har det krævet hårdt arbejde at få indspillet albummet, der er dedikeret til rapperens hjemby, Toronto, fortæller Drake.

- Det er noget, som jeg har arbejdet virkelig meget med. Mig og 40 (musikproducer red.) har forsøgt at lave et livsstilsspor, en lyd for vores by, forklarede Drake, der lyder det borgerlige navn Aubrey Drake Graham, da han gæstede radioshowet.

Samtidig lovede stjernen, at albummet bliver lidt af en sværvægter til de mange fans derude.

- Det er ikke en kort ting. Der er meget musik på albummet. Du vil få dine fulde andel af Drake-musik til sommeren og for året, lovede Drake.

Med sit fjerde album skal Drake forsøge at følge op på succesen fra albummet "If You're Reading This It's Too Late" fra 2015, der sikrede ham en nominering i kategorien "årets bedste rapalbum" ved dette års Grammy Awards.

Drakes kommende album, der får titlen "Views From the 6", udkommer fredag den 29. april.

/ritzau/FOKUS