Popstjerne i Parken vakte ikke lutter begejstring

Anmeldernes begejstring var blandet, da Justin Timberlake tirsdag lagde sin vej forbi Parken. Vi har samlet de forskellige mediers domme her.

ARKIVFOTO. Fold sammen
Læs mere
Foto: Marius Becker
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Én ting er anmelderne enige om: De 50.000, storskrigende publikummer var intet mindre end begejstrede, da den 33-årige, smokingklædte popstjerne tonede frem på scenen. Derudover er meningerne delte, når det kommer til Timberlakes præstation på scenen.

Politikens musikanmelder Simon Lund er tydeligvis den mest imponerede, og belønner Timberlake med hele fem ud af seks hjerter. Ifølge ham satte den amerikanske popstjerne nye standarder med en ubesværet pragtpræstation.

»Han satte ikke en tone eller fod forkert i det ellers spektakulært koreograferede show, og virkede aldrig fraværende,« skriver Simon Lund i sin anmeldelse.

Mindre imponerede er Ekstra Bladet og BTs anmeldere.

Ekstra Bladets musikanmelder Henrik Queitsch kunne snige sig op på tre ud af seks stjerner og beskriver Timberlake som en mand, der har en lovende fremtid bag sig. Anmelderen anerkender, at popstjernen uden tvivl er ekstremt musikalsk og en glimrende entertainer, men han fremhæver også, at Timberlake var blottet for substans og charme. Ifølge anmelderen lød de fleste numre mere eller mindre ens. Både Ekstra Bladet og BTs anmelder fremhæver Parkens dårlige akustik, som de mener, at selv en stjerne som Timberlake havde svært ved at overskygge.

BTs anmelder Jan Eriksen strøede også tre ud seks stjerner ud over Timberlake-koncerter. Jan Eriksen beskriver musikstilen som en blanding af funk, soul, jazz og hiphop og idolet Michael Jackson. Det lykkedes popstjernen at begejstre BTs anmelder med versionen af nummeret »What Goes Around ... Comes Around«, som anmelderen beskriver som »en yndefuld version, så yndefuld som det nu kan blive med en Carlsberg-tribune som kulisse, med det superfede kor, der gav den buddhistisk inspirerede tekst luft under vingerne.«

I Berlingske havde anmelder Michael Gaunt fire ud af seks stjerner til pop-fænomenet og disse ord:

»På trods af en stærk afslutning føltes koncerten dog i lange perioder som endnu en dag på kontoret for den topprofessionelle entertainer. Han er bestemt god til det, han gør. Men over en knap to en halv timer lang koncert var der alligevel lidt for langt mellem de helt store stunder, der for alvor fik koncerten til at løfte sig.«

Det er næsten syv år siden, at Timberlake sidst gæstede Parken, og de 50.000 billetter til tirsdagens koncert blev revet væk i løbet af ingen tid.