Politi-sjov I

TV-serien, »Reno 911!«, der indbefatter udråbstegnet i navnet, kører med succes på femte sæson på den amerikanske komedie-TV-station, Comedy Central, der også har født shows som »South Park« og »The Daily Show« med Jon Stewart.

Er du enig med berlingskes anmelder?

Skriv din egen mening | Se hvad andre læsere mener.

Succesen er måske steget folkene bag til hovedet, for nu har de lavet en hel spillefilm, »Reno 911!: Miami« og det er nok lige at overtrække kontoen.

Filmen har ligesom TV-serien byen Renos lille politikorps som hovedrolle med lieutenant Jim Dangle med de lyse striber i håret og de meget stramme shorts, der også må tackle den kiksede betjent Trudy Wiegels tilnærmelser. Og resten af holdet, bestående af bl.a. bredmåsede betjent Raineesha Williams og barmfagre betjent Clemmentine, gør bestemt ikke livet lettere for Dangle, der drømmer om at komme til Aspen Politi i stedet.

I filmen får det stupide korps en chance for at brillere, da de tager til et politi-konvent i Miami og samtlige deltagere må sættes i karantæne p.g.a. en dødbringende virus. Som de eneste, der ikke havde fået adgang til konventet, må Renos sherif-mandskab i stedet sørge for ro og orden i Miamis gader, og det kan kun gå galt.

Showets komediestil kan bedst beskrives som »Cops«, der møder »Politiskolen«, der møder det britiske »The Office«. Det er grimt, det er pinligt, det er plat og det er meningen. Desværre betyder det ikke, at filmen der snarere er et udvidet TV-show er konstant sjov, men den har da sine øjeblikke, som den massive masturbationsscene. Ellers vil den nok kun falde i ægte spoof-elskeres smag. Alle andre vil græmme sig.

Berlingske Tidende indbyder læserne til at give deres holdning til aktuelle udgivelser og begivenheder. De bedste bidrag kommer i avisen.

Skriv kort og kontant og klik på det antal stjerner den fortjener.

Skriv din egen anmeldelse