Pind og Seidenfaden er årets yndlingsofre

Begge satiriske julehæfter har talt. Udviklingsminister Søren Pind og chefredaktør Tøger Seidenfaden har begge i ekstraordinær grad gjort sig bemærket i årets løb

Søren Pind fik æren af at være yndlingsoffer i 2010 udgaven af Svikmøllen. Her får ministeren et diplom af redaktør Paul Schiøtt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Martin Sylvest Andersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Først var det Tøger Seidenfaden, der fik en pris. Det skete i eftermiddag på Gyldendal, da julehæftet Blæksprutten udkom og kominerne Sebastian Dorset og Jan Gintberg samtidig afslørende, hvem der var årets blæksprutte.

Nogle timer senere var det Søren Pinds tur, da Svikmøllen ved et lukket arrangement på Frederiksberg uddelte sin pris, og  udviklingsministeren blev udnævnt til årets yndlingsoffer.


 
November er tid for udgivelse af de årlige julehæfter, der blandt andet bliver brugt som mandelgaver - og i disse dage sendes Blækspruppen og Svikmøllen på gaden for henholdsvis 122. og 96. gang.

Begge magasiner har tradition for at hædre - eller det modsatte - en person, der i årets løb har gjort sig særligt bemærket.

 

Blandt Svikmøllens tidligere yndlingsofre er Villy Søvndal, Asmaa Abdol-Hamid og Anne-Mette Fogh Rasmussen.

Blandt tidligere udnævnelser til årets blæksprutte er Anders Fogh Rasmussen, Lene Espersen og Lars Løkke Rasmussen.