Outlandish takker af: Det er tid til at stoppe

Efter to årtier sammen vælger den danske rapgruppe Outlandish at gå hvert til sit.

Outlandish har eksisteret i to årtier, men nu er det slut. Scanpix/Mathias Bojesen Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De har været en del af den danske musikbranche i to årtier og hittet med numre som »Walou« og »Aicha«, men nu har medlemmerne bag gruppen Outlandish valgt at gå hvert til sit.

Det skriver gruppen på sin officielle Facebook-profil.

Bruddet er ganske udramatisk, understreger gruppen, der blot føler, at den ikke har mere at give.

»I vores hjerter ved vi, at det er tid for os til at stoppe bandet og komme videre og lave ting på egen hånd. 20 år er lang tid, og lige nu føler vi, at vi ikke har mere at give som Outlandish«, skriver gruppen, der indtil i dag bestod af Isam Bachiri, Lenny Martinez og Waqas Qadri, på Facebook.

Outlandish blev dannet i 1997, og rapgruppen er gennem årene blevet hædret ved prisuddelinger som Danish Music Awards for sit bidrag til dansk musik.

Selv skriver gruppen, at de for 20 år siden blot var tre drenge fra forstæderne, som drømte om at erobre verden. Men de mange år som Outlandish har givet dem langt mere end bare berømmelse, lyder det fra en beæret trio.

»Det har været en ære og et privilegium at tjene jer, venner. Tak for at give os så mange fantastiske minder til at værdsætte resten af vores liv,« lyder det også fra Outlandish.

/ritzau/FOKUS