Oscar-vinder lukker boksers hjemmeside

"The Figthers" Christian Bale fik eks-boksers server til at koge over søndag aften.

Christian Bale jubler over sin Oscar, han fik for bedste mandlige birolle i filmen "The Fighter" Fold sammen
Læs mere
Foto: GARY HERSHORN

Hvordan lukker man en hjemmeside ned? Man nævner ejeren i sin takketale til Oscar-uddelingen.

Det var i hvert fald, hvad Christian Bale gjorde, da han søndag aften modtog en Oscar for bedste mandlige birolle i boksefilmen "The Fighter".

I sin takketale nævnte skuespilleren den berømte bokser Dicky Eklund, som han portrætterer i "The Fighter". Dermed formåede han egenhændigt at lukke den nuværende boksetræners hjemmeside ned. Det fortæller Dickys datter og pressesekretær, Carrie Eklund, til magasinet TMZ.

Næsten 20 gange så mange som normalt klikkede sig ind på Dickys domæne, da Bale nævnte bokseren i sin takketale. Og det var mere end hjemmesidens servere kunne klare. Siden er dog efterfølgende kommet på benene igen.

I filmen "The Fighter" af David O. Russel spiller Christian Bale den kokainafhængige bokser Dicky Eklund, og det gjorde han så godt, at han søndag modtog en Oscar for rollen.

Ud over Dicky Eklund er den 37-årige walisiskfødte Christian Bale kendt for sine roller i filmene "Solens Rige" og "American Psycho". Derudover var han den første ikkeamerikaner, der spillede Batman i filmene "Batman Begins" og "The Dark Knight".

/ritzau/