Osbourne-par har fundet kærligheden igen

To måneder efter det medieomtalte brud mellem Sharon og Ozzy Osbourne, danner kendisserne nu par igen.

Ozzy Osbourne og hans hustru Sharon ser ud til at have fundet melodien igen. "Ozzfest Meets Knotfest" music festival at the Hollywood Palladium in Los Angeles, U.S., May 12, 2016. REUTERS/Mario Anzuoni Fold sammen
Læs mere
Foto: MARIO ANZUONI
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det kom som en overraskelse, da verdenspressen tidligere i år kunne afsløre, at det britiske TV-par Sharon og Ozzy Osbourne havde gjort en ende på deres ægteskab efter 34 år.

Bruddet mellem Black Sabbath-forsangeren og Sharon Osbourne varede dog ikke længere end to måneder. Ifølge det amerikanske medie ABC News har parret nemlig valgt at tilgive hinanden og finde sammen igen.

Den 67-årige Black Sabbath-stjerne slår fast, at det kun er naturligt, at et ægteskab både har op- og nedture.

- Det har kun været et bump på vejen. Nogle dage er gode, andre dårlige og andre dage driver man fra hinanden i et stykke tid. Men man kommer op på hesten igen, siger Ozzy Osbourne ifølge ABC News.

Ifølge ABC News bekræfter Sharon Osbourne i sit talkshow "The Talk", at hun igen danner par med den britiske musiker. Dog understreger den 63-årige tv-værtinde også, at hendes mand har en del, som han skal gøre godt igen.

- Jeg kan ikke tale på hans (Ozzy Osbournes red.) vegne, men jeg tilgiver. Det kommer til at tage lang tid, før jeg kan stole på ham, men vi har været sammen i 36 år, hvor vi har været gift i 34 af dem. Det er mere end halvdelen af mit liv, og jeg kan ikke forestille mig at leve uden ham, siger Sharon Osbourne i "The Talk" ifølge ABC News og fortsætter:

- Men han kommer i høj grad til at betale for det!

Bruddet mellem parret skete angiveligt efter, at Ozzy Osbourne havde en affære med en anden kvinde.

/ritzau/FOKUS