Op til NorthSide: Frank Ocean aflyser endnu en amerikansk festival

Fans af den amerikanske musiker Frank Ocean kan godt begynde at holde vejret. Han har nemlig netop aflyst endnu en optræden, der ligger kun to uger før NorthSide Festival.

Frank Ocean til GRAMMY Awards 2013. Fold sammen
Læs mere
Foto: Kevork Djansezian
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

(Opdateret klokken 13.26)

Et af årets helt store navne på NorthSide Festival er Frank Ocean, der sidste år udsendte det meget anmelderroste album »Blonde«, som også Berlingskes musikredaktør Michael Charles Gaunt gav fem flotte stjerner.

Forventningerne til hans optræden er derfor også høje, og danske fans er nok så småt begyndt at gøre sig klar til NorthSide Festival, der afholdes den 9. juni til den 11. juni. Men sommerfuglene i maven er efterhånden ved at blive erstattet af en ubehagelig frygt for, at Frank Ocean aflyser sin koncert, der er planlagt til fredagens program.

Frank Ocean har nemlig aflyst endnu en festival optræden, der ligger blot to uger før NorthSide Festival. Det er festivalen Hangout Festival i Alabama den 19. maj, der nu må fjerne ham fra plakaten. Det skriver Soundvenue.

Og det er ikke første gang. For nylig aflyste han også festivalen Sasquatch! I Washington den 26. maj.

Forklaringen, på de to aflysninger, er, at der er forsinkelser i produktionen, som er ude af Frank Oceans hænder. Så nok er han undskyldt, men mon ikke der sidder nogle sure fans og ærgrer sig lige nu?

Ifølge mediet Pitchfork har NorthSide Festival udtalt, at fredagens koncert med Frank Ocean stadig afvikles som planlagt.

Det er også værd at bemærke, at den seneste aflysning ligger før den tidligere aflysning, hvorfor man kan håbe, at forsinkelserne ikke også strækker sig den anden vej.

Opdatering: NorthSide har officielt udmeldt følgende:

»Vi er blevet orienteret af Frank Oceans agent, at det kun er de nu aflyste shows som er berørt, og at det ikke kommer til at vedrøre vores show på NorthSide. Vi er i daglig kontakt med Frank Oceans production manager, og vi er i fuld gang med forberedelserne til et show som tegner til at blive meget spektakulært«.

Herunder kan du Frank Ocean fremføre nummeret »Thinkin Bout You« live fra Saturday Night Live: