Ole Thestrup ramt af hjerteproblemer

Sygdom tvinger skuespilleren Ole Thestrup til at melde fra til forestillingen »De 3 Musketerer« på Østre Gasværk Teater i København

ARKIVFOTO. Badehotellet. Ole Thestrup og Bodil Jørgensen Fold sammen
Læs mere
Foto: Katrine Emilie Andersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Skuespiller Ole Thestrup er ramt af hjerteproblemer.

Den 66-årige skuespiller medvirker i 80er-rockmusicalen »De 3 Musketerer« på Østre Gasværk Teater i København, men sygdommen betyder, at han med øjeblikkelig virkning har meldt foreløbig fra til de kommende forestillinger, hvor han spiller Kaptajn de Treville. Det oplyser teatret fredag i en pressemeddelelse.

»Først og fremmest tænker vi på Ole. Oles store hjerte, hans motor, der pludselig ikke vil som Ole vil. Vi vil følge ham på tætteste hånd, og glæder os til at han kommer hjem til Østre Gasværk Teater,« siger teaterchef Pia Jette Hansen fra Østre Gasværk Teater.

Rollen som Kaptajn de Treville spilles indtil videre af skuespiller Ole Boisen, og Østre Gasværk Teater regner med, at Ole Thestrup er tilbage på scenen efter nytår.

Ole Thestrup er uddannet ved Aarhus Teaters Elevskole 1976 og har spillet et utal af teater- og filmroller; blandt andet i »Blinkende Lygter«, »De Grønne Slagtere« og den kommende »Mænd & Høns«.

Desuden har han medvirket i TV-serier som »Borgen«, »Badehotellet« og »Da Lotte blev usynlig«.

BNB