Nyt om Kim Larsen: Sådan går det med ham

Kim Larsen er klar til en lang række sommerkoncerter og er i bedring efter kræftdiagnose, lyder det.

Arkivfoto. Smukfest 2016: Kim Larsen på Bøgescenen den 3. august 2016. Programmet til årets festival er nemlig blevet offentliggjort på smukfest.dk, og her fremgår det, at den voldsomt populære rapper Kendrick Lamar er blandt hovednavnene, mens mange sikkert også vil glæde sig til at se Kim Larsen spille under bøgetræerne. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix 2018. Fold sammen
Læs mere
Foto: Ida Guldbæk Arentsen

Når årets Smukfest løber af stablen, bliver det med Kim Larsen på scenen.

Torsdag kunne Smukfest røbe, at musikerens navn står på årets plakat, og på Facebook bekræfter Kim Larsen & Kjukken, at bandet spiller onsdag den 8. august på den jyske festival.

»Allerførst: Jeg skal hilse fra Kim Larsen og sige mange tak for alle de venlige hilsner, der er sendt til ham blandt andet via denne Facebook-side.«

»Det går rigtig godt fremad med Kim Larsen, og han følger rekreationsplanen fint. Han og bandet ser meget frem til sommerkoncerterne,« skriver Jørn Jeppesen, impresario, i en opdatering.

I begyndelsen af januar oplyste den danske sanger og hans band på Facebook, at Kim Larsen er ramt af prostatakræft og derfor var nødsaget til at aflyse forårets koncerter.

Det går dog så meget fremad med den danske sanger, at bandet nu kan annoncere en lang række sommerkoncerter.

Den første koncert finder sted i Nyborg den 28. juni, fremgår det af opslaget.

/ritzau/