Nye sexanklager mod Kevin Spacey

Skuespiller Anthony Robb er ikke længere den eneste, der anklager House of Cards-skuespilleren Kevin Spacey for krænkende adfærd.

»Det ser ud til, at det eneste krav var at være en mand under 30 år, for at Mr. Spacey følte sig fri til at røre os,« skriver den mexicanske skuespiller Roberto Cavaxos på Facebook Fold sammen
Læs mere
Foto: NICHOLAS KAMM
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der er nye anklager mod Kevin Spacey, der har været i søgelyset på grund af anklager om seksuelle tilnærmelser mod den dengang 14-årige Anthony Robb. FIlmskaberen Tony Montana hævder, at han blev befamlet af Spacey på baren Coronet Bar i Los Angeles i 2003. Det skriver BBC.

Montana siger, at han var syg med posttraumatisk stress (PTSD) i seks måneder efter, at skuespilleren »voldsomt« befamlede hans skridt. Desuden fortæller Montana, at han fjernede Spaceys hånd, men han fulgte efter ham på toilettet på et senere tidspunkt.

Tony Montana er ikke den eneste, der beskylder Kevin Spacey for seksuelle krænkelser. Den mexicanske skuespiller Roberto Cavaxos skriver på Facebook, at Kevin Spacey på rutinebasis jagtede unge, mandlige skuespillere, som var de bytter, mens Kevin Spacey arbejdede som kunstnerisk direktør på Old Vic i  London i perioden 2004 til 2015.

»Det ser ud til, at det eneste krav var at være en mand under 30 år, for at Mr. Spacey følte sig fri til at røre os,« skriver skuespilleren i Facebook-opslaget.

»Der er mange af os, der har 'en Kevin Spacey-historie',« skriver han.

En britisk mand anklager i The Sun ligeledes Kevin Spacey for at have krænket ham. Det skulle være sket, mens manden arbejdede på et hotel i West Sussex i 2010.

Manden fortæller, at Spacey har blottet sig for ham og sagt: »Den er stor, er den ikke?« og prøvet at få den dengang 19-årige mand til at røre. Han fortæller, at Spacey inviterede ham med op på sit hotelværelse, men han takkede nej. Manden fortæller, at han fik Spaceys dyre ur senere samme aften, og et par uger senere ringede Spacey med henblik på, at de to skulle mødes.