Ny tv-serie fra Casper Christensen

Han er blevet 41 år gammel, og nu er det tid til en ungdomsserie.

Casper Christensen lover, at han ikke selv skal spille en hovedrolle i den nye serie. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Henriksen

Casper Christensen er han klar til endnu et pust af komedie.

Den 41-årige komiker og tv-vært er nemlig undervejs med en ny ungdoms-komedieserie, som ventes at få premiere på TV2 Zulu senere i år.

- Og jeg lover, at jeg ikke spiller med i den selv. Dét er jeg vist blevet for gammel til. Jeg vil da ikke udelukke, at jeg dukker op i baggrunden som en far. Men det er i hvert fald ikke planlagt, griner Casper Christensen, som sammen med Frank Hvam spillede sig selv i comedy-serien 'Klovn'.

- Det her bliver bestemt ikke en ny 'Klovn'. Comedy er jo mange ting. Og jeg tror, at den måde vi lavede 'Klovn' på, passer godt til 'Klovn', ligesom Franks og min måde at spille på gjorde det.

- Men den nye serie bliver fuldstændig anderledes. Det er noget af et eksperiment, jeg har kastet mig ud i. For det er en ungdomsserie, som handler om de mange dejlige grupperinger, der er blandt de unge mennesker i dag, forklarer Casper Christensen, der står for manuskriptet til den nye serie, som indtil videre har titlen 'Ungdomssvin'.

- Jeg er hovedforfatter på den og det betyder, at der er flere forfattere på og jeg er det sidste led. Ham der godkender til sidst, ligesom jeg også er på 'Live fra Bremen', siger Casper Christensen om hans andet succesprogram, der pt genudsendes i de sene aftentimer på TV2.

I første ombæring er der planlagt og givet støtte til otte halvtimes afsnit af 'Ungdomssvin'. Om der kommer flere, tør Casper Christensen ikke spå om.

- Hvis noget bliver en succes, kan det nogen gange betyde, at det er en fiasko at fortsætte. Så den beslutning overlader jeg til dem, der har forstand på at styre en tv-station. Det er desværre ikke mig endnu, griner han.

De fleste roller til 'Ungdomssvin' er efterhånden besat. Men af ukendte navne.

- Det er jo unge mennesker på 16-17 år, så de vil være ret ukendte for de fleste af jer. Men det tegner rigtig godt. Jeg har lige set dummyen her i går og det ser faktisk ret spændende ud, lover Casper Christensen.