Ny single offentliggjort: Her synger Mø med Justin Bieber

Den danske sangerinde Mø er aktuel med et nyt nummer, og denne gang har hun samarbejdet med verdensstjernen Justin Bieber.

Hør den nye single med Justin Bieber og Mø i bunden af artiklen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Karrieren kører allerede på skinner for den danske sangerinde Mø, der står bag gigahits som "Lean On" og "Final Song", men nu kan sangerinden også skrive et samarbejde med verdensstjernen Justin Bieber på sit CV.

Det sker, efter at det nye makkerpar netop har udgivet nummeret "Cold Water", som er produceret i samarbejde med det elektroniske musikfællesskab Major Lazer. Nummeret optræder på Major Lazers kommende album.

På det sociale medie Instagram afslørede Justin Bieber sent torsdag aften dansk tid, at han sammen med den populære danske sangerinde og Major Lazer snart ville udgive det nye nummer, og efter stjernens Twitter-profil at dømme er det noget, han har set frem til.

I hvert fald delte den canadiske "Sorry"-sanger i fem timer op til nummerets udgivelse billeder på det sociale medie af ham selv i koldt vand, imens hans talte ned til nummerets udgivelse.

Det musikalske samarbejde mellem Mø, Justin Bieber og Major Lazer blev annonceret tilbage i maj, og nummeret er den første single fra Major Lazers kommende album.

Tidligere har den fynske sangerinde, der lyder det borgerlige navn Karen Marie Aagaard Ørsted Andersen, samarbejdet med Major Lazer om hitnummeret "Lean On".

Lyt til den nye single her:

/ritzau/FOKUS