Ny serie skal være forgænger for »Game of Thrones«

En ny serie, der skal fungere som en forgænger for den populære »Game of Thrones«-serie, er på tegnebrættet hos streamingtjenesten HBO. Det fortalte chefen for HBOs programafdeling natten til onsdag.

Den sidste sæson af »Game of Thrones« blev sendt i år. Fold sammen
Læs mere
Foto: Helen Sloan/HBO

Er du en af de mange »Game of Thrones«-fans, der er ked af, at seriens sidste sæson er løbet over skærmen?

Så kan du glæde dig over en nyhed, som streamingtjenesten HBO meldte ud natten til onsdag under en præsentation af Warner Medias nye streamingtjeneste HBO Max.

Her fortalte Casey Bloys, der er chef for HBOs programafdeling, at de nu producerer en serie, der skal være en forgænger for »Game of Thrones«. Serien kommer til at foregå i samme univers, 300 år før handlingen i den populære fantasyserie og får titlen »House of the Dragon«. Den nye serie vil fortælle historien om huset Targaryen, skriver det amerikanske blad Variety.

Game of Thrones har modtaget 58 Emmy-priser. Fold sammen
Læs mere
Foto: HBO.

»»Game of Thrones«-universet er så fuld af historier. Vi glæder os til at udforske oprindelsen af huset Targaryen og Westeros' fortid,« sagde præsidenten om serien, der indtil videre kommer til at bestå af ti afsnit.

Forfatteren bag »Game of Thrones«​-bøgerne, George R.R. Martin, kommer til at skrive den nye series manuskript sammen med Ryan Condal.

»Game of Thrones«​-serien foregår på kontinentet Westeros i et univers, hvor der er voldelige magtkampe mellem forskellige grupperinger. Serien, der havde premiere i 2011, har modtaget 58 Emmy-priser.

Det er endnu ikke blevet oplyst, hvornår den nye serie får premiere.

George R.R. Martin har tidligere fortalt, at der bliver arbejdet på fem serier, der skal overtage efter slutningen af »Game of Thrones«.

En af serierne skulle være foregået årtusinder før Game of Thrones, der foregår i et middelalderligt univers. Men denne serie er ifølge amerikanske medier blevet aflyst.