Ny "Klovn"-film på vej

Casper Christensen bekræfter, at en opfølger til den pinlige ”Klovn – The Movie” er en realitet.

Premiere på Frank Hvam og Casper Christensens "Klovn the movie" i Imperial 15. dec. 2010. Her rød løber med Casper Christensen og Frank Hvam. Fold sammen
Læs mere
Foto: Martin Sylvest Andersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Selv om komiker-duoen Casper Christensen og Frank Hvam flere gange har affejet, at de ville lave en opfølger til deres succesfulde og yderst pinagtige ”Klovn-The Movie”, har man jo som bekendt et standpunkt, til man tager et nyt.

Casper Christensen bekræfter i hvert fald nu overfor jp.dk, at en ”Klovn – The Movie 2” er en realitet.

”Vi har taget en beslutning om at lave en til, men jeg kan ikke svare på noget kreativt på nuværende tidspunkt,” siger Casper Christensen til jp.dk

Mest sete i 2010

Beslutningen om at lave en ny "Klovn"-film tog han sammen med Frank Hvam for en måned siden, og nu er de to klar til at gå i gang med at føje yderligere historier til "Klovn"-sagaen, der udover én film også består af seks serier.

Måske er beslutningen om en opfølger også farvet af ”Klovn”-filmens overvældende succes. Med et salg på over 855.000 billetter blev den 2010’s mest sete biograffilm herhjemme.

Også i Island blev filmen den største danske biografsucces nogensinde.

Klovnerier om halvandet år

”Klovn”-fans må dog væbne sig med tålmodighed. Lige nu arbejder Casper Christensen og Frank Hvam på højtryk for at være klar til deres show ”Casper og Frank. Nu som mennesker,” der har premiere den 6.oktober.

En ny ”Klovn”-film ligger derfor et godt stykke frem i tiden.

”Det er noget, der ligger halvandet år ud i fremtiden. Det er jo en spillefilm, og det er ikke noget man bare går ind og laver. Det tager lang tid, og det skal finansieres, men det er en beslutning at sige, at vi vil lave en mere,” siger Casper Christensen til jp.dk og tilføjer, at der allerede er overvejelser om, hvilke temaer filmen skal have – men at intet ligger fast endnu.