Ny biograf i luksusklassen på vej i København

Nordhavn får egen luksusbiograf beliggende i Århusgadekvarteret.

Nordhavn får nu sin egen biograf Fold sammen
Læs mere
Foto: Morten Juhl

Henrik Obel der i forvejen har “Big Bio” i Herlev, bringer nu sit koncept til Nordhavn i København. Selskabet Nordhavn P/S, der består af By & Havn  og NREP og som står for at udvikle Århusgadekvarteret i Nordhavn har offentliggjort en  række af de nye aktører, som flytter ind i området i løbet af 2017 og 2018, heriblandt et nyt biografkompleks som Obel betegner som værende “i verdensklasse”.

Det nye biografkompleks skal ligge på Hamborg Plads imellem Frihavnstårnet og Portland Towers i Århusgadekvarteret. Der er tale om en biograf på et højt teknologiske niveau, hvor hver sal blandt andet er indrettet med elektronisk styrede luksussæder, der kan indstilles til liggende position, hvis man foretrækker det.

Ifølge Henrik Obel bliver Big Bio Nordhavn en “international lokal biograf”, der både har premierefilm i international klasse, samtidig med at den tilgodeser kvarterets yngste og ældste beboere med baby bio og senior bio.

Big Bios sale har betydeligt færre lænestole end andre biografer, men åbningen af biografen i Herlev i 2015 viste, at publikum øjensynligt gerne vil betale for den øgede komfort.