Nu skrider FBI ind i Brangelina-bruddet

Forbundspolitiet bekræfter, at det indsamler informationer om en episode mellem Brad Pitt og et af børnene.

Angelina Jolie og Brad Pitt er forældre til Maddox på 15, Pax på 12, 11-årige Zahara, Shiloh på 10 og tvillingerne Knox og Vivienne på otte. De tre førstnævnte er adopterede, mens de tre yngste er biologiske. Reuters/© Carlo Allegri / Reuters Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Los Angeles. Efter 12 års forhold, heraf to som mand og kone, bekendtgjorde Angelina Jolie tirsdag, at hun og Brad Pitt skal skilles. Jolie har begæret skilsmisse af hensyn til "familiens velbefindende".

Hun vil samtidig søge fuld forældremyndighed over parrets seks børn.

Siden har der været adskillige rygter om, at utroskab og uenigheder om opdragelse skulle være årsag til bruddet. Særligt én episode, hvor Pitt efter sigende skulle have opført sig voldsomt i beruset tilstand om bord på et fly, får stor opmærksomhed i disse dage.

Nu bekræfter både FBI og politimyndighederne i Los Angeles, at det amerikanske forbundspoliti er gået ind i sagen efter en påstået hændelse mellem Brad Pitt og et af børnene på et privatfly mellem Frankrig og Los Angeles i midten af september.

- FBI fortsætter med at indsamle informationer og vil vurdere, om der skal igangsættes en undersøgelse på føderalt niveau, meddeler det amerikanske forbundspoliti i en erklæring til magasinet US Weekly, mens politimyndigheder oplyser følgende til Fox News:

- Der er tale om en hændelse på et fly, og FBI er i øjeblikket ved at undersøge det. LAPD håndterer ikke påstande om børnemishandling, siger en talsperson for LAPD.

Da den påståede hændelse skete om bord på et fly, skal undersøgelserne foretages af forbundspolitiet.

Pitt har ikke udtalt sig om de konkrete påstande, men har erklæret følgende til People efter bruddet:

- Jeg er virkelig ked af dette, men det, der betyder mest nu, er, at vores børn har det godt. Jeg beder pressen om at give dem den plads, de fortjener i denne svære tid.

Angelina Jolie og Brad Pitt er forældre til Maddox på 15, Pax på 12, 11-årige Zahara, Shiloh på 10 og tvillingerne Knox og Vivienne på otte.

/ritzau/FOKUS