Nu kan du få rabat på streetfood før koncerten

Nu kan du guffe billigere streetfood, inden du skal en tur på Vega.

Spis dig mæt inden du skal til koncert. Fold sammen
Læs mere
Foto: Iris

WestMarket på Vesterbro bugner med masser af streetfood, og Vega byder på masser af fede koncerter. Det har de to steder nu valgt at kombinere, og derfor tilbyder WestMarket nu 20 procent rabat i alle boder, hvis man fremviser en billet til en koncert i Vega.

Rabatten gælder fra kl. 18-20 på den dag, hvor koncerten finder sted.

Læs også: Jul i Tivoli vender tilbage med spritnyt tema

»Man bør aldrig gå til koncert på tom mave, og derfor har vi teamet op med vores naboer hos WestMarket, så vores gæster kan få en god oplevelse, der starter allerede før koncerten,« siger Ditte Sig Kramer, der er kommunikationschef i Vega.

I WestMarket er de også glade for den nye aftale.

»Vi glæder os helt vildt til at byde Vegas koncertgæster velkomne og til at skyde deres aften godt i gang med lidt indledende godter, inden musikken spiller. Jeg har selv været til et utal af koncerter i den legendariske bygning, så det er et samarbejde, der betyder rigtig meget for mig,« siger Steen Jensen direktør i WestMarket.

Læs også: Café Royal på Radisson Blu Royal er blevet en kosmopolitisk designperle

Westmarket har haft en svær start i de gamle lokaler, der tidligere husede Toves Galleri. Boder er lukket, og der har været debat om lave besøgstal.

Det nye madmarked har dog med masser af nye tiltag som loppemarkeder, quizzer og jazzaftener fået en mere positiv vibe. I perioden 1. august til 31. oktober er antallet af gæster steget med 7,5 %.

Det nye tilbud om 20 procent rabat til koncertgæster er startet.