Netflix lancerer House of Cards-trailer: Claire Underwood indtager The Oval Office

Overgrebsanklager mod Kevin Spacey sender Robyn Wright i det ovale værelse som ny hovedrolle i sjette og sidste sæson af en af Netflix' hidtil største successer. Se videoen med Claire Underwood som USAs første kvindelige præsident.

Kevin Spacey og Robyn Wright som Parret Frank og Claire Underwood, inden Spacey blev fældet af anklager om seksuelle overgreb. Til højre i billedet stabschef Doug Stamper, spillet af Michael Kelly. Fold sammen
Læs mere

Netflix lancerer House of Cards-trailer: Robyn Wright indtager The Oval Office

»We’re just getting started!« lyder det ildevarslende fra det ovale værelses nye herskerinde, Claire Underwood, i den første trailer til nye sæson af House of Cards, som Netflix netop har offentliggjort.

Allerede sidste efterår annoncerede selskabet, at sjette og sidste sæson af den succesfulde serie om livet og galskaben i Det hvide Hus ville blive uden skuespilleren Kevin Spacey i hovedrollen som den svigefulde præsident Frank Underwood, efter at skuespilleren Anthony Rapp i et interview havde beskyldt Spacey for at have gjort seksuelle tilnærmelser til ham, da han var bare 14 år gammel.

I stedet bliver det nu Robyn Wright som den altid elegante, men lige så skruppelløse Claire Underwood, der indtager præsidentkontoret og hovedrollen i serien.

51-årige Robyn Wright blev først kendt for sin medvirken i TV-serien Santa Barbara i 1980erne, men fik sit egentlige gennembrud som Jenny i filmen »Forrest Gump« fra 1994, som hun blev nomineret til både en Oscar og en Golden Globe for. Rollen som Claire Underwood har gjort hende til både stilikon og hadeobjekt.

Indspilningerne af den sidste sæson af House of Cards har været i gang siden januar, efter at manuskriptforfatterne i de sidste måneder af 2017 har været på overarbejde. Sæsonen bliver markant kortere end de foregående, kun otte episoder mod hidtil 13 episoder pr. sæson. Der ventes sæsonpremiere til efteråret.