Muntre tæsk i Paris

»Rush Hour 3« holder nogenlunde niveauet fra sine to festlige forgængere.

På forhånd er man lidt bekymret, for den tredje film i trilogier er ofte en slap kop te med en slatten smag af genbrug, men Jackie Chan og Chris Tucker som umage politipartnere er heldigvis stadig i fin form i »Rush Hour 3«.

Notabiliteter som Max von Sydow og Roman Polanski ser ud til at hygge sig i biroller, og efter de to første films Los Angeles og Hong Kong er skuepladsen denne gang Paris, hvor lækre kvinder som altid svinger lårene lystigt, og hvor handlingens højdramatiske kulmination foregår i dele af Eiffeltårnet, som turisterne garanteret ikke betræder.

Chris Tucker er fortsat et halvt vittigt og halvt vulgært verbalt vandfald, mens den midaldrende Jackie Chan har skruet en del ned for sine akrobatiske stunts. Derfor bliver »Rush Hour 3« – der handler om opgøret med nogle magtfulde triader – aldrig helt så svimlende virtuos eller muntert medrivende som sine forgængere.

Men også i denne ombæring nyder man den form for både heftig og humoristisk action, hvor der ustandseligt skydes vildt og voldsomt, uden at nogen dør af det.

Kulørt er det selvfølgelig, men på den fornøjelige måde.