Monty Python samles i ny film

De legendariske briter går sammen om en science fiction tegnefilm.

Billedet her fra 2009 viser Python'erne (fra venstre til højre) Michael Palin, John Cleese, Terry Jones, Terry Gilliam og Eric Idle.Optagelserne til filmen begynder i England i foråret Fold sammen
Læs mere
Foto: PETER FOLEY

Monty Python går nu sammen i en ny film med titlen "Absolutety Anything". Filmen er følge variety.com en science fiction tegnefilm, en farce med masser af live action. Terry Jones skal instruere og Mike Medavoy skal producere.

Optagelserne til filmen begynder i England i foråret, og Monty Python-folkene lægger stemmer til en gruppe aliens, som udstyrer en jordboer med kræfter til at gøre "absolut alt" for at se, hvor meget kaos det kan skabe. Og det er naturligvis præcis hvad der sker. I filmen optræder også en intelligent og talende hund ved navn Dennis. Den lægger Robin Williams stemme til.

- Man kan ikke direkte sige, at det er en klassisk Monty Python-film. Men den har bestemt det kendetegn, siger Terry Jones til Variety.

"Abolutely Anything" bygger på et manuskript udviklet af Terry Jones og Gavin Scott gennem de seneste 20 år. Mike Medavoy var også producer på "Life of Brian."

Monty Python har stadig fem overlevende medlemmer fra den oprindelige gruppe. Udover Terry Jones er det John Cleese, Michael Palin, Terry Gilliam og Eric Idle.

Sidste gang de fem optrådte i offentligheden sammen var i 1998 ved Aspen Comedy Festival. Her medbragte de en urne, som angiveligt skulle indholde asken af det sjette, afdøde Monty Python-medlem, Graham Chapman.