Mø: Sådan skal jeg bruge de 100.000

'Det er jo fucking radioens pris'

Mø (th) vinder P3 Guld. Her sammen med Sporty Spice, der overrakte prisen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Michael Bothager
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Fredag aften løb Mø med P3 Guld-prisen. Vi fangede sangerinden til et kort interview.


Da P3 fredag aften fejrede toppen af dansk popmusik ved P3 Guld i DR Koncerthuset, var det Mø, der løb med hovedprisen. Og ikke nok med det. Det var nemlig et af sangerindens allerstørste idoler, der overrakte prisen. Ingen ringere end Melanie C., også kendt som Sporty Spice, fra Spice Girls tog imod en stærkt rørt Mø på scenen i Koncerthuset.

Efter modtagelsen sluttede Mø showet af med radiohittet ‘Don’t Wanna Dance’ fra debutpladen ‘No Mythologies to Follow’, som udkom i år. AOK fangede en tydeligt rørt Mø til et par spørgsmål efter showet.

Hvad er størst, at få P3 Guld-prisen, eller at det var Sporty Spice, der gav dig den?

Det er lige stort. Jeg kan ikke sætte ord på det. Det er creme de la creme, fuldstændig ubegribeligt. Der er sket mange vilde ting det sidste års tid - men det her er for sindssygt.

Hvad tror du, prisen kommer til at betyde?

Jamen, det ved jeg ikke, det er jo bare fantastisk. Jeg er fuldstændig lykkelig over det. Jeg håber bare, jeg kan leve op til det. Det er det, jeg drømmer mest om, at gøre det bedre og bedre. Man vil jo altid gerne være bedre. Lave bedre sange og vise dem, at der er grund til, at de troede på mig og valgte at støtte mig så tidligt i min karriere.

Hvordan har det sidste år været for dig?

Det har været det bedste år i mit liv. Det har været sindssygt og underligt, og det har været en life changer. Men det har fandeme også været det mest fantastiske nogensinde. Jeg er så lykkelig over, at jeg har fået lov til at opleve det her.

Med prisen følger jo også 100.000 kroner - hvad skal de bruges på?

De skal bruge til at fremme projektet, det har man altid brug for. Man er jo ikke rig som musiker, man skal hele tiden arbejde og gøre det bedre. Det jeg helst vil bruge pengene på er min drøm. Og hvad er vigtigere end éns drømme? Hope for the future, det er det eneste, der betyder noget udover familie og venner.

Kan det på nogen måde blive større end P3 Guld?

Det kan det vel ikke. Det er jo fucking radioens pris, og de har givet den til mig.

Hvad er dit næste mål?

At lave et endnu bedre album nummer to.