Modern Family og Mad Men topper Emmy-fest

Modern Family blev den helt store Emmy-tyv natten til mandag. Mad Men kan igen kalde sig bedste dramaserie.

Betty Draper (January Jones), Peggy Olson (Elisabeth Moss) and Joan Harris (Christina Hendricks) i en scene fra Mad Men sæson 4. Fold sammen
Læs mere
Foto: Frank Ockenfels / AMC
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den 50'er cool tv-serie "Mad Men", hvor et reklamebureaus mandlige chefer ikke kan holde fingrene fra deres smukke sekretærer, kan for fjerde år i træk med Emmy-prisfestens ord kalde sig for bedste dramaserie.

Dermed slår Mad Men det stjernebesatte gangsterdrama "Boardwalk Empire", hvor Martin Scorsese og Mark Wahlberg giver den som producent og instruktør, og Steve Buscemi folder sig ud som "Nucky Thompson", kongen af 1920'ernes Atlantic City.

"Modern Family" med Ed O'Neill, der er kendt som faderen i "Vore Værste År", vinder Emmy-prisen for bedste komedieserie for andet år i træk.

Scorsese får trøstepræmie

Samtidig vinder seriens to skuespillere Julie Bowen og Ty Burrell priserne for henholdsvis bedste kvindelige og mandlige birolle i en komedie.

Julianna Margulis, der spiller en utro politikers kone i "The Good Wife", vinder Emmy-statuetten for bedste kvindelige skuespiller i et drama.

Martin Scorsese kan trøste sig med, at han får en pris for bedste instruktion i dramaserie for Boardwalk Empire.

Den etablerede Hollywood-stjerne Kate Winslet modtager en Emmy for bedste hovedrolle i en miniserie eller film for "Mildred Pierce". Hendes medspiller Guy Pearce får en Emmy for bedste birolle i en miniserie eller film.
/ritzau/