Miley Cyrus bliver stjerne i Woody Allen-serie

Popstjernen skal spille overfor Woody Allen i instruktørens første forsøg med en serie til streaming-TV.

Foto: FREDERIC J. BROWN. Miley Cyrus ved sin sidste opsigtsvækkende fremtræden - som vært ved MTV-priserne. 
Læs mere
Fold sammen

Det er et godt gennemprøvet koncept, og det har virket før for Woody Allen, at sætte sig selv på rollelisten overfor en af tidens unge og hippe skuespillerinder. Denne gang er det popstjernen Miley Cyrus, der er den udvalgte til at spille med, når den amerikanske film-instruktør går i gang med sin første serie til streaming-TV.

»1960zzzz here I cummmmm«

23-årige Miley Cyrus, der blev kendt som barnestjerne i Disney-serien »Hannah Montana«, men de senere år har givet den som stærkt udfordrende popsanger, bekræftede på Facebook og Instagram sin rolle i serien.

»Fuck Yeah« skrev sangerinden, der i øvrigt afslørede at hun havde et billede af Woody Allen stående ved sin seng, så hun kiggede ham i øjnene, da hun fik opkaldet om rollen. »...alongside the bad a$$ Elaine May & da dude himself! 1960zzzz here I cummmmm« efterfulgt af emojis og hurtigt kommenteret med en række OMG'er.
Udover roller til Cyrus, Allen selv og 83-årige Elaine May er der ikke sluppet meget ud om serien. Den har foreløbig ingen titel, men foregår i 60erne, og består af seks halv-times episoder. Forventet premiere senere i år, og producer er Amazon, der for alvor er på vej ind i TV-produktion, og også står bag den roste og prisvindende serie »Transparent«.

Amazons aftale med Woody Allen blev offentliggjort for et år siden, og instruktøren har bestemt ikke udtrykt begejstring for det. I et interview med Deadline i Cannes i maj lød han fuldstændig som den stærkt pessimistiske type, han så ofte har givet den som i sine film.

»Det var en katastrofal fejltagelse af mig. Jeg ved ikke engang, hvad en streaming-tjeneste er. Jeg har aldrig vidst, hvad Amazon var,« lød det fra Woody Allen.

»Amazon blev ved med at komme og bede mig om at lave det. Det blev ved i halvandet år, hvor deres tilbud blev bedre og bedre. Til sidst sagde de, hør her, vi laver lige hvad du har lyst til, bare giv os seks halve timer,« forklarede filminstruktøren, der tilføjede: »Jeg har fortrudt hvert et sekund, siden jeg sagde O.K.«

Fuck yeah ! Stoked to be in Woody Allens first series!!!!! I had claimed 2016 to be my year of "chillin the fuck out"...

Opslået af Miley Cyrus på 25. januar 2016