Michelle Kristensen forstår ikke østers-hypen: »Mon folk lader, som om de kan lide det, fordi det virker rigt?«

Sundhedsekspert Michelle Kristensen lever af at skabe en sund livsstil for andre, men selv er hun flasket op med røde pølser og stegt lever. Til gengæld forstår hun ikke begejstringen for østers, fortæller hun i Berlingskes Gastronaut-serie.

Sundhedsguru, ernæringsekspert, iværksætter og stifter af virksomheden MK, Michelle Kristensen, lever ikke altid 100 procent sundt. Hun mener, at vejen frem er en balanceret kost. Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix

Hvad er dit livs bedste måltid?

»Da jeg var yngre, arbejdede jeg fem måneder i Ghana, levede sammen med de lokale og spiste den lokale mad. Da jeg kom hjem, fik jeg to rugbrødsmadder, der smagte magisk. Der var makrel i tomat på den ene og varm leverpostej på den anden. Det har faktisk slået diverse forskellige Michelin-oplevelser.«