Meryl Streep raser over designer: Han lyver

Valget af Meryl Streeps kjole til oscaruddelingen har skabt splid mellem hende og designeren Karl Lagerfeld.

Meryl Streep endte med at iføre sig en kjole fra Elie Saab ved den 89. oscaruddeling. Scanpix/Mark Ralston Fold sammen
Læs mere

Skuespillerinde Meryl Streeps valg af kjole til den 89. udgave af Academy Awards er endt med at blive en overraskende omtalt affære.

Den 67-årige Hollywoodstjerne er nemlig endt i en konflikt med designeren Karl Lagerfeld, efter han beskyldte hende for at modtage betaling for at iklæde sig en kjole fra en anden designer i stedet. Det skriver flere medier heriblandt BBC.

Beskyldningen fra Karl Lagerfeld kom i et interview med modemediet WWD i den forgangne uge.

Her sagde den anerkendte designer, at han allerede var begyndt at kreere en kjole til Meryl Streeps oscardeltagelse, da han fik besked fra hendes repræsentanter om at stoppe sit arbejde.

- Gør ikke kjolen færdig. Vi fandt en anden, som vil betale os, gengav Karl Lagerfeld beskeden fra Meryl Steeps stab.

Men den besked er en lodret løgn, lyder det fra en vred Meryl Streep, der ikke tager let på beskyldningerne fra Karl Lagerfeld, som efterfølgende har undskyldt sine udtalelser med, at der var tale om en misforståelse.

- Han løj, de bragte løgnen, og jeg venter stadig, lyder det fra Meryl Streep i en officiel udmelding.

- Jeg tager ikke let på dette, og Hr. Lagerfelds generelle angrende "udmelding" omkring denne "kontrovers" er ikke en undskyldning, udtaler Meryl Streep.

Karl Lagerfeld fortryder nu sine udtalelser, men der skal mere til at gøre Meryl Streep god igen. Hun mener nemlig, at historien har overskygget hendes deltagelse i oscarshowet og det faktum, at hun var nomineret til en Oscar for 20. gang.

Meryl Streep endte med at iføre sig en kjole fra designeren Elie Saab ved det store show.

/ritzau/FOKUS