Megafon

»Jeg er gået åbenhjertigt ind i det, for jeg har ikke noget at skjule. Jeg vil selv vide, hvor fejlen er.

Og jeg synes, at der tidligere har været en voldsom trængsel ved håndvasken«.

DRs tidl. generaldirektør, Christian S. Nissen, glæder sig over Kultur-ministeriets store undersøgelse af budgetoverskridelserne ved DR-byggeriet.
Til Politiken.

»Han er en ny russisk zar, og han er farlig på den måde, at han ikke bekymrer sig om borgernes rettigheder og ytringsfrihed. Men han bekymrer sig om stabilitet, og det var det, Rusland havde brug for«.

Chefredaktør fra magasinet Time om den russiske præsident, Vladimir Putin, som redaktionen har kåret som »Årets person«. Ifølge BT.

»At opleve Afghanistan anno 2007 er intet mindre end et mirakel. Overalt skyder nye bygninger, veje, elmaster, skoler, hospitaler (...) og lokalråd op. Et helt land og et helt folk er ved at blive genfødt«.

Leder om forskellen på Afghanistan og Irak. I Information.

»Mine følelser er forræderiske. Jeg har det, som om jeg afviser Gud, og dog – det største og sværeste at bære er denne forfærdelige længsel efter Gud«.

Moder Teresa om det mørke og den ensomhed, der fulgte hendes liv. Ifølge Jyllands-Posten

»Det er smertefuldt fornærmende for min intelligens, at nogen fortæller mig, at en sko kan kurere sukkersyge. Den eneste kur er at holde op med æde det forarbejdede skrald, som de kalder mad«.

Reaktion på Nikes nye »etniske gummisko«, der er særligt frem-stillet til indianernes brede fødder, så de oprindelige amerikanere kan dyrke mere motion. Ifølge Information