Megafon

»Rusland kan ikke blive ved med at melde sig ud af verdenssamfundet, og på et tidspunkt kommer de også med i WTO. Vi har også lært af de tidligere forsøg«.

Dynekonge Lars Larsen, der for tredje gang satser på succes i Rusland, selv om indbyggerne ikke sover med dyner, men plaider. Til Børsen.

»De er vant til at få læsterlige tæsk; de er blevet pisket til blods, nogle af dem. De skal ikke bilde sig ind, at de kan gå i fodsporene på Grundtvig og Kingo«.
Forfatter Bo Nygaard Larsen, der netop har udgivet en bog om moderne salmedigtere. Til Kristeligt Dagblad.

»Det viser, at kongefamilien ikke er immun over for det pres, der kommer fra Vesten. Man er ikke immun over for den dårlige omtale, man får i vestlige medier, og den kritik, man får diplomatisk«.
Mellemøstforsker Søren Hove om Saudi-Arabiens konge, der har benådet kvinden, der blev idømt fængselsstraf og piskeslag for at blive voldtaget. Til Urban.

»Victoria Beckham har en så svag og tynd stemme, at den ville blive udelukket fra podiet ved modeugen i Milano, så hun har klogeligt valgt ikke at synge solo. Det giver et charmerende anstrøg af ærlighed, men det, hun gør i stedet, kan godt få ens hjerne til at gøre lidt ondt: Hun spankulerer hen over scenen, mens hun lader, som om hun taler i mobiltelefon.«
Politikens anmeldelse af Spice Girls’ første britiske koncert i ni år.

»I vores research har vi fundet ud af, at miljøforurening er det afgørende element.«
Professor Wu Chaoqun forklarer, hvorfor antallet af kinesiske børn med medfødte sygdomme er vokset med 40 procent siden 2001. Til Information.