Megafon!

»Danmark er på gal kurs, når kvinder, der måske har fået tre børn og taget barsel med dem, automatisk bliver væsentligt dårligere lønmæssigt stillet end mænd med samme uddannelsesniveau. Der er behov for, at vi alle rykker os lidt fra vores gamle positioner.« Politisk ordfører, Pia Christmas-Møller, der i modsætning til resten af det Konservative Folkeparti vil øremærke en del af barselsorloven til fædrene. Til Nyhedsavisen.

»Enhver politiker går ind i et parti for at få magt og indflydelse. Dem, der siger noget andet, lyver. Og jeg har fuld respekt for de personer, der går ind i et parti for at få magt og indflydelse«,

CDs Ben Haddou præsenterer sin nye holdkammerat, Louise Frevert, der indtil for nylig var medlem af Dansk Folkeparti. Til politiken.dk.

»I stedet for at rode rundt i Louise Freverts navle, synes jeg, man i stedet skal beskæftige sig med CDs politik«.

Samme Louise Frevert i tydelig irritation over de mange spørgsmål til hendes politiske hamskifte. Ifølge Ekstra Bladet.

»Ved at udføre operationerne forsinker vi udviklingen og fastholder vi dem i traditioner, de på et eller andet tidspunkt er nødt til at gøre op med. Det er bare ikke så enkelt, når man sidder med en af pigerne, for de er i en meget vanskelig situation«.

Leder af foreningen Sex og Samfunds Præventions- og rådgivningsklinik, overlæge Charlotte Wilken Jensen, om de mange kvinder blandt etniske minoriteter, der betaler sig til en ny mødom. Til Information.