Megafon!

»Glistrup havde jo også særstatus i sit parti, men jeg har godt nok aldrig før hørt om, at partistifterne har skrevet sig selv ind i vedtægterne. Det er overdrevet og meget topstyret«.

Valgforsker Kasper Møller Hansen kalder Danmarks nye parti for ekstremt topstyret. I Nyhedsavisen.

»Jeg er vant til at sige »jeg knepper dig«, men jeg mener ikke, jeg knepper dig, vel. Det er en måde at sige, at jeg smadrer sig eller slår dig eller et eller andet. Det er jo gadesprog, det er jo ikke rigtig sprog. Sådan er folk bare blevet vant til at snakke«.

Elev fra 9. klasse, der deltog i Sarah Højgaard Cawoods store undersøgelse af unges navigering i det seksualiserede medielandskab. I Weekendavisen.

»Det virkede ikke som nogen reel forhandling. Det foregik nærmest på skrømt. Kan det virkelig være meningen, at vi skal bevare Ole Stavads skattepolitik til evig tid?«.

Helle Thorning Smith efter fredagens forhandlinger om regeringens skattepakke. Flere medier.

»Det peger i retning af en styrkelse af forbruget af danske medier blandt etniske minoriteter og nuancerer hypotesen om, at det er så farligt, at de sidder og ser satellit-TV fra hjemlandet og dermed isolerer sig fra det danske samfund.«

Thomas Tufte, professor på RUC, glæder sig over, at indvandrere foretrækker DR1 og DR2. Flere medier.

»Og så vover romanen men det er jo for fanden ikke noget, den eller dens forfatter har planlagt at starte ud med den i særklasse allerflotteste oppiskende bevidsthedssuppesurfing, i hovedet nemlig på en engelsk flyver ved bombningen af Shell-huset.«

Lars Bukdahl anmelder Klaus Rifbjergs nyeste bog »Hovedløs«. I Weekendavisen.