Megafon

»Vatikanet kalder til bøn.. øj, nå nej, Vatikanet kalder til audition: Der er brug for 30 ugudelige og syndige balletdansere, 100 musikere og 20 djævledyrkende solister og gøglere, og ikke mindst er der brug for over 200 blasfemiske kostumer.«

Farshad Kholgi, skuespiller og foredragsholder i en klumme i MetroXpress om den seneste tids debat og virak i Vatikanet.

»Lad være med at gøre dine hoved­personer for endimensio­nel­le.­ Det gør livet ikke.Alice Munro, canadisk forfatter, om at give liv til personer i bøger. I Time Magazine.

»Uden buddhismen er kampen for ligestilling ikke dyb nok for mig. Buddhisme er heller ikke bare et spørgsmål om at sidde for sig selv og meditere. Vores ambition er at få genindført nonneordination i Thailand og i hele den buddhistiske verden. Der er stadig et stykke vej, men vi arbejder hårdt. Som buddhist må man kæmpe og stå fast!«Dhammananda Bhikkhuni, buddhistnonne og tidligere professor i buddhisme ved Bangkoks Thammasat Universitet. I Kristeligt Dagblad.

»Konspirationsteorier er som en virus, der angriber, når immunforsvaret er svækket.« Dan H. Andersen, historiker, om de mange konspirationsteorier, der er opstået om bl.a. prinsesse Dianas dødsfald. I Politiken.

»Jeg er ikke tilhænger af, at medierne skal censurere virkeligheden for at tage hensyn til seerne. Samtidig er det ikke rimeligt at vise selve dødsøjeblikket, medmindre det tjener et særligt formål, eksempelvis at dokumentere forbrydelser mod menneskeheden.«Stig Hjarvard, medieforsker på Københavns Universitet, om mulig censur af henrettelsen af Saddam Hussein - TV-optagelser, der har ført til børneleg og flere børns død. I Information.