Medier: Ozzy og Sharon Osbourne skal skilles

Black Sabbath-frontfiguren og hans kone flytter fra hinanden efter 33 år sammen, skriver amerikanske medier.

Ozzy og Sharon Osbourne skal angiveligt skilles efter 33 års ægteskab, lyder det fra flere medier. Fold sammen
Læs mere
Foto: HECTOR MATA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Et af de mest kendte og vedholdende par inden for den tungere ende af rocken, Ozzy og Sharon Osbourne, skal skilles.

Det skriver flere amerikanske magasiner.

Unavngivne kilder bekræfter over for gossip-medierne E! News og Entertainment Tonight, at Osbourne-parret nu går hver til sit efter mere end 33 års ægteskab.

Ifølge magasinet People er den 67-årige Black Sabbath-frontmand nu ved at flytte ud af parrets fælles hus i Los Angeles-området. Men kilder siger til bladet, at separationen meget vel kan være midlertidig.

En kilde tæt på det celebre rockpar siger til People, at rygterne om parrets skilsmisse "på en måde er sande".

- Men han kommer tilbage, spår kilden.

People skriver, at Sharon Osbourne har en mistanke om, at hendes mand har en affære. Beslutningen om, at han flytter ud af huset, er truffet af dem begge, siger kilder.

Alle tre medier skriver, at Ozzy Osbourne, som har lagt stoffer og alkohol på hylden for tre år siden, ikke har fået tilbagefald, og at bruddet ikke har noget at gøre med hans tidligere misbrug.

Den nu 63-årige Sharon mødte sin fire år ældre mand, da hendes far var manager for Black Sabbath, det legendariske heavy metal-band som Ozzy i mange år har været frontfigur for.

Osbourne-parret og to af deres tre børn blev kendt i en bredere offentlighed, da familien medvirkede i reality-programmet "The Osbournes", som også har været vist på dansk tv.

Ozzy Osbourne og de øvrige medlemmer af Black Sabbath lægger vejen forbi Danmark i næste måned, hvor bandet spiller på metalfestivalen Copenhell. Det bliver - angiveligt - Black Sabbaths afskedsturné.

/ritzau/AFP