Maria Lucia ny popstjerne

Det blev 19-årige Maria Lucia fra Århus, der løb med den endelige sejr i TV2s Popstars Showtime i aftes. Hun vandt foran fynboen Jannik Christensen.

Den lykkelige vinder Maria Lucia og den trods nederlaget storsmilende Jannik. Nu har Danmark fået endnu en popstar. Foto: Mogens Flindt/Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nu har Danmark fået endnu en popstar. Maria Lucia Heiberg Rosenberg gik videre, mens alle de andre deltagere faldt fra én efter én i adskillige Popstar Showtime-udsendelser og til sidst måttes også Jannik kapitulere i finalen i aftes.

En af dommerne, produceren Peter Biker, var dybt imponeret, da Maria Lucia havde sunget aftenens første nummer - Whitney Houstons "I Wanna Dance With Somebody."

"Wauw, wauw, fedt" - lød den enkle, kommentar fra Biker.

"Hun har en gudsbenådet stemme, hun kan gøre fandens meget med," tilføjede Biker, da dommerne blev bedt om at give deres bud på, hvorfor seerne skulle stemme netop på Maria Lucia.

Og nu går det stærkt for Århuspigen, der med sejren har fået en pladekontrakt. Dagen i dag går med besøg fra morgenstunden på Radio Voice. Senere på dagen sidder Maria ved telefonen på B.T. I aften er hun med i TV2s Go' aften, og der kommer et portræt af vinderen på TV2 i aften kl. 20.

Maria Lucia har allerede sin egen website. Se linket til højre.