Mads Mikkelsen lander ny hovedrolle i Hollywood

Skuespiller Mads Mikkelsen har fået hovedrollen i en ny amerikansk film.

Foto: Reuters/Neil Hall. Mads Mikkelsen skal spille hovedrollen i en ny amerikansk produktion.
Læs mere
Fold sammen

Han har spillet en kølig Bond-skurk og en kannibalistisk seriemorder i store amerikanske produktioner, og nu er den danske stjerneskuespiller Mads Mikkelsen klar til endnu en Hollywood-rolle.

Den 51-årige skuespiller har landet hovedrollen i filmen »Arctic«, der er ved at blive produceret.

Det skriver det amerikanske filmmedie Deadline.

I den kommende film spiller »Jagten«-skuespilleren en mand, der er strandet i Arktis. Da han er ved at blive reddet, sker der et uheld, som sætter en stopper for redningsaktionen.

Derfor står Mads Mikkelsens karakter over for valget om at blive i sin sikre lejr eller begive sig ud på en iskold og farlig tur for at redde sit liv.

Mads Mikkelsen er for alvor blevet et kendt navn på den anden side af Atlanten, og han har spillet med i store produktioner som »Doctor Strange«, »Rogue One«, »The Salvation« og »Casino Royal«.

Den danske Hollywood-stjerne har også spillet hovedrollen som den iskolde og berygtede kannibal Dr. Hannibal Lecter i tv-serien »Hannibal«.

Den nye produktion byder på kendte ansigter for skuespilleren, da han genforenes med produceren Martha De Laurentiis, som også var en del af producer-holdet på »Hannibal«.

Premieredatoen for »Arctic« er endnu ikke afsløret.