Mads Brügger: Fyring var »et tordenskrald«

Den kontroversielle journalist er tilbage på Radio24syv. Han glæder sig og nægter at skue tilbage på de samarbejdsproblemer, som han nu hævder, er løst.

Værterne Mikael Bertelsen (tv) og Mads Brügger da Radio24syv gik i luften kl. 00.05 natten til tirsdag 1. november 2011. Fold sammen
Læs mere
Foto: Martin Sylvest Andersen

»Et tordenskrald.«

Sådan betegner journalisten Mads Brügger kulminationen på de samarbejdsvanskeligheder, som i sidste måned førte til, at han blev fyret fra sit job som kanalchef på Radio24syv.

Nu er han genansat på radiostationen i sit gamle job med det samme indhold men med den nye titel programchef.

Og de gamle samarbejdsvanskeligheder er ryddet af vejen, forsikrer Mads Brügger.

- Dybest set handler det om, at entreprenørvirksomheder og iværksætteri trækker store veksler på folk, og så endte det med et tordenskrald, men nu har vi fundet sammen igen. De problemer er ikke længere aktuelle, siger han til Berlingske Nyhedsbureau.

Han afviser at konkretisere samarbejdsvanskelighederne men siger, at han er blevet klogere på »de finere franske detaljer i forhold til, hvordan man samarbejder i en ledelse.«

Efter fyringen af Mads Brügger har det forlydt, at han var utilfreds ambitionerne for radiostationen. Det vil han ikke kommentere, men han siger:

- Jeg er ikke så fortidsorienteret længere, jeg er langt mere fremtidsorienteret.

Den 40-årige journalist, forfatter, dokumentarist og radiomand understreger desuden, at han glæder sig til at fortsætte sit samarbejde med Radio24syvs administrerende direktør og ansvarshavende chefredaktør, Jørgen Ramskov, der ellers fyrede ham for en måned siden.

Og det er gensidigt, lyder det fra Jørgen Ramskov.

- Der skete et tordenskrald, hvor tingene var kørt fast. Og det er det. Det gode ved historien er, at vi har kunnet sætte os ned og snakke om, hvad det så var for nogle problemer, og hvordan vi kunne løse dem. Og nogle gange bliver det jo lettere at løse dem, når der har været et tordenskrald, siger han.

Radiochefen forsikrer samtidig om, at »tordenvejret« er drevet helt over.

- Hvis der kommer et nyt tordenskrald, så bliver det i hvert fald ikke af samme størrelse. Det her er en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, så jeg er sikker på, at det fremtidige samarbejde kommer til at køre.