Lykkelig fodboldstjerne viser nyfødte tvillinger frem

Fodboldstjernen Cristiano Ronaldo viser nu sine to små tvillinger frem på et billede på de sociale medier.

Cristiano Ronaldo er rejst hjem for at bruge tid sammen med sine to nyfødte børn, og nu viser han dem frem på de sociale medier. Scanpix/Kirill Kudryavtsev Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den portugisiske fodboldstjerne Cristiano Ronaldo fortalte torsdag, at han er rejst hjem for at hilse på to nye familiemedlemmer.

Fodboldspilleren er blevet far til tvillinger, og nu viser han stolt de to guldklumper frem til sine mange fans og følgere på Facebook og Instagram.

Her har den 32-årige sportsmand delt et billede af sig selv, mens han smilende sidder med en lille baby i hver arm.

På billedet ligger tvillingerne trygt i deres fars arme, og den ene baby er iført en blå bluse, mens den anden har en lyserød og hvid kjole på.

»Så glad for at kunne holde mit livs to nye kærligheder,« skriver han til billedet efterfulgt af et rødt hjerte.

Cristiano Ronaldo, der spiller for den spanske La Liga klub Real Madrid og det portugisiske fodboldlandshold, afslørede den lykkelige nyhed om tvillingefødslen på sin Facebook-profil torsdag formiddag.

»Jeg er meget lykkelig for, at jeg for første gang kan være sammen med mine børn,« skrev han i en opdatering på det sociale medie.

Der har længe været forlydender om, at Cristiano Ronaldo skulle være far til tvillinger, men torsdag var det første gang, at fodboldspilleren selv kommenterede rygterne.

Fodboldstjernen spillede med, da Portugals fodboldlandshold onsdag aften tabte semifinalen ved Confederations Cup med 0-3 til Chile.

Når der søndag spilles bronzekamp, kommer landsholdet til at skulle klare sig uden den nybagte far, der er rejst hjem for at bruge tid sammen med sine børn.

Det portugisiske fodboldforbund fortalte på sin hjemmeside, at det havde givet ham lov til at forlade turneringen.

Den portugisiske fodboldkendis har i forvejen en søn på syv år.

Se billedet af tvillingerne her:

/ritzau/FOKUS