Lukas Graham misser pris ved MTV-show

Bandet DNCE vandt prisen som bedste nye kunstner ved MTV Video Music Awards foran danske Lukas Graham.

Det danske band Lukas Graham gik glip af prisen som bedste nye kunstner ved den amerikanske prisuddeling MTV Video Music Awards. Free/Wikimedia Commons / Politikeren Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det danske band Lukas Graham går glip af prisen som bedste nye kunstner ved den amerikanske prisuddeling MTV Video Music Awards. Prisen går i stedet til det amerikanske band DNCE.

Det danske band, der står bag megahits som "7 Years" og "Mama Said", var nomineret til den prestigefyldte pris sammen med Bryson Tiller, Desiigner, Zara Larsson og DNCE.

Prisen blev præsenteret af gruppen Fifth Harmony, der selv vandt prisen i 2014.

Prisen kunne have været en flot afslutning på 2016, der har været et succesrigt år for Lukas Graham.

De fire unge mænd har fået stor ros for optrædener i talkshows som "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon" og ved en anden stor prisuddeling, Billboard Music Awards.

Derudover har Lukas Graham i flere uger ligget nummer to på den amerikanske hitliste Billboard Hot 100 med sangen "7 Years".

Der er også succes uden for scenen.

Tilbage i april fortalte forsanger Lukas Graham Forchhammer til Politiken, at han bliver far til september, og at han derfor ville holde pause fra musikken et par måneder.

- Der skal det handle om familien for mig, selv om jeg naturligvis burde være ude at spille og bakke pladen op. Men det her er jo uendeligt meget vigtigere, sagde han til avisen i foråret.

/ritzau/