»Love Actually«-opfølger på vej

Til marts kan fans af den romantiske komedie atter nyde bl.a. Hugh Grant og Martine McCutcheon, når en opfølger kommer.

Foto: Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Nu behøver fans af den populære film fra 2003 ikke vente længere. »Love Actually« skal nemlig følges op af en kortfilm, der får premiere den 24. marts på britiske BBC One. Der er altså ikke tale om en egentlig toer, men blot en kortfilm, der skal instrueres af Richard Curtis, der også instruerede den oprindelige film.

Men selvom det bliver en kort fornøjelse, så bliver det dog alligevel i selskab med en lang række af de oprindelige skuespillere. Såvel er både Hugh Grant, Keira Knightley, Liam Neeson, Rowan Atkinson, Martine McCutcheon, Colin Firth og Andrew Lincoln på rollelisten.

»Love Actually« er efterhånden blevet en juleklassiker, men om den lille opfølger får samme status, må tiden vise.

Et godt formål

Tanken bag at lave en opfølger til »Love Actually,« i form at en kortfilm, er, at samle penge ind til bekæmpelse af fattigdom. Det er den såkaldte »Red Nose Day«, der er anledningen. Instruktøren Richard Curtis havde egentlig ikke planer om en opfølger.

»Jeg havde aldrig drømt om at lave en opfølger til »Love Actually«, men jeg tænkte, at det kunne være sjovt at lave ti minutter og se, hvor alle karaktererne er i dag, siger Richard Curtis ifølge New York Times.

Og det er nu en realitet, hvorfor fans godt kan begynde at glæde sig til marts.